De senaste karting bilderna!

Galleri med bilder från tävlingar och träningar.

DSC_4034
DSC_3819_edited
Bild 1
Bild 2
Bild 3
DSC_3949
Bild 4
Bild 5
DSC_3817_edited
Bild 6
DSC_4058_edited
Bild 7
Bild 8
Bild 9
Bild 10
DSC_3891_edited
DSC_3855_edited
Bild 12
Bild 13
Bild 14
Bild 15
Bild 16
Bild 17
Bild 11
Bild 18
Bild 19
Bild 20

Om du önskar högupplösnings bilderna, 

Maila hej@awaracing.se

VI TACKAR ALLA MINA SPONSORER OCH PARTNERS

HJÄLP MIG ATT VÄXA, BLI SPONSOR/PARTNER!

 Vill Ni som företag hjälpa Awa racing att växa? Då kan Ni bli våran sponsor.

Kontakta mig via mail. Vikan erbjuda enaståande förslag så att båda parter blir mer än nöjda!


Bli vår sponsor! Som en lovande 15-årig racer med en passion för karting och en växande närvaro i sociala medier, erbjuder jag en unik möjlighet för företag att synas och växa tillsammans med mig på min spännande resa genom motorsportvärlden.


Vad jag kan erbjuda dig:


Social Media Exponering: Med över 5500 följare och mer än 65 000 gilla-markeringar på mina sociala medieplattformar, kommer ditt företag att synas regelbundet i mina inlägg och berättelser, vilket ger dig en direkt koppling till en engagerad publik.


Fysisk Exponering Din logotyp kommer att vara väl synlig på min racingkart och på vårt transportfordon under tävlingar och träningar. Det är en möjlighet att nå en bred publik både i Sverige och i Europa.


Evenemang och Tävlingar Ditt företagsnamn kommer att vara närvarande på minst 10 nationella tävlingar med ca 150 förare och 200-500 personer köpstark publik per tävling, varje säsong. Även på olika kartingtävlingar och träningar runt om i Europa.


Reklamdistribution Om ditt företag har reklammaterial såsom broschyrer, kepsar eller pennor, kommer vi gärna att distribuera dem på våra evenemang och tävlingar.


Exklusiv klädsel Jag kommer att bära din företags keps eller tröja mellan mina racepass för ökad synlighet och marknadsföring som kommer att leda till att ni får mera kunder och besökare.


Online närvaro Din logotyp kommer att synas på min hemsida med en direkt länk till din egen webbplats, vilket ger dig ytterligare online-exponering, som kommer slutsatsa till att din hemsida får mera visningar.


Kontakta oss Om ditt företag är intresserat av att bli vår sponsor och dra nytta av dessa fantastiska exponeringsmöjligheter, är du välkommen att kontakta oss. Vi ser fram emot att diskutera hur vi tillsammans kan nå framgång i motorsportvärlden.


//Mikael #pragamikeFölj mig!

Kontakta oss!